top of page
Werken bij Scyon

Scyon staat voor software craftsmanship met een passie voor cyber security. Gedrevenheid zit in ons bloed. Vakidioten met communicatieve skills die voortdurend bijblijven met de laatste cyber security ontwikkelingen en voldoening halen uit het delen van deze kennis. Op die manier maken wij impact; voor onze klanten, elkaar en onszelf.

Wie zoeken wij?

Intrinsiek gemotiveerde collega's die geloven in de kracht van een goede community. Software engineers met een passie voor cyber security, secure software analisten, (application) security engineers, security DevOps engineers en cyber security experts die gespecialiseerd zijn in software development. 

 

Security consultants die laten zien hoe het moet op gebied van secure coding, DevSecOps processen en cyber security best practices.

Probleemoplossers met goede social skills die graag hun kennis delen en zelf voortdurend blijven leren.

Wat bieden wij?

Een informele sfeer in een klein team waar jij als mens en jouw ontwikkeling centraal staan. Focus op jouw groei; zowel op persoonlijk als technisch vlak. 

 

Wij zorgen voor innovatieve opdrachten bij interessante klanten in jouw vak- en interessegebied. Wij creëren ruimte voor interne en externe kennisdeling, ideeën en initiatieven. Daarnaast maak je deel uit van een organisatie die de afgelopen jaren zijn sporen heeft verdiend in de wereld van Software Development en Data Science en -Engineering. Je wordt onderdeel van het netwerk van JDriven, JCore, Divotion, Infuze, Enqore, BigData Republic en Vantage AI.

Klantenporfolio

We hebben een 40-tal klanten binnen ons portfolio waar we een duurzame relatie mee hebben gebaseerd op inhoud en kwaliteit. Zij weten ons te vinden voor verschillende hulpvragen en expertises. ABN AMRO, Alphabet, Alliander, Port of Rotterdam, NS, Yolt, Royal Flora Holland, Nike, IKEA, Rabobank, DSM, Ahold Delhaize, Heineken, KLM, Politie, ICTU mogen wij oa toerekenen tot ons netwerk. 

 

Een dag per week werken veel collega’s bij ons op kantoor. Buiten het feit dat het super gezellig is, delen we kennis, leren we veel en helpen we elkaar met de uitdagingen van de klant. Dit faciliteren we dan ook graag met een ontbijt, lunch en snacks.

Contact

Bedankt voor je bericht!

bottom of page